Stridii crude cu sos Mignonette

Stridiile crude cu sos Mignonette sunt un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 24 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 12 calorii. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de hamsii, șalotă, sherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 12 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Stridii crude pe jumătate de coajă cu Mignonette de castraveți, Bar crud (stridii și scoici) cu rețetă Asiatică de Mignonette, și Stridii Pe Jumătate De Coajă Cu Sos Mignonette.
Instrucțiuni
În cratiță la foc mediu, adăugați vin alb și șalotă și reduceți timp de 5 până la 8 minute, la jumătate din volumul inițial.
Adăugați sherry, pătrunjel și suc de lămâie, gătiți încă 3 până la 4 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă hamsiile, se lasă să se răcească 20 de minute, apoi se amestecă din nou înainte de a acoperi stridiile. Aranjați pe un platou de servire și serviți imediat.
Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Muscadet
Stridiile pot fi asociate cu Chardonnay, Riesling și Muscadet. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Broadside Chardonnay]()
Broadside Chardonnay
Lumina strălucitoare de aur. Aromele coapte de pere și nectarine arată o claritate bună și ridică drojdia afumată și nuanțele de cereale prăjite cu aerare. Mătăsos și deschis, oferind arome concentrate de fructe de livadă și groapă completate de sugestii de fenicul și miere. Calitatea fumului revine pe un finisaj lung și neted, care lasă în urmă o notă revigorantă de piele de pară amară.