Stridii braconate cu Mignonnette de sfeclă

Stridii braconate cu Mignonnette de sfeclă
Stridiile braconate cu Mignonnette de sfeclă sunt un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 24 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 6 calorii. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, stridii, oțet de cidru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Stridii cu sos Mignonnette, Stridii Cu Mignonnette De Mere, și Stridii Braconate În Cremă Pernod.

Instrucțiuni

1
Aduceți 6 căni de apă cu 1 linguriță de sare la foc mic într - o oală largă de 6 până la 8 litri, apoi adăugați stridii cu lichiorul lor și braconați la foc mic până când marginile se ondulează, aproximativ 1 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StridiiStridii
LichiorLichior
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Transferați stridiile cu aproximativ 1/4 cană de lichid de braconaj într-un castron și răciți, neacoperit, până se răcește, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StridiiStridii
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Scrub rezervat coji de stridii de fund. Fierbeți cojile în oală de 6 până la 8 litri de apă clocotită 3 minute (pentru a îndepărta orice nisip sau urme de stridii crude), apoi scurgeți - le într-o strecurătoare. Clătiți cojile și uscați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StridiiStridii
Coji De PasteCoji De Paste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se amestecă împreună oțet, suc de mere, șalotă, sfeclă, boabe de piper, sare, zahăr și 2 linguri de lichid de braconaj din castron de stridii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MereSuc De Mere
Boabe De PiperBoabe De Piper
StridiiStridii
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
ZahărZahăr
SfeclăSfeclă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Castravete julienne foarte subțire pe lungime folosind o mandolină sau alt feliator manual, lucrând în jurul miezului semințelor, apoi aruncați miezul semințelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
6
Scurgeți castravetele într-o sită așezată peste un castron în timp ce asamblați stridiile, apoi aruncați lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
StridiiStridii
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
7
Pentru a asambla, Așezați 1 stridie în fiecare jumătate de coajă și puneți peste ea 1 linguriță mignonnette. Se acoperă cu puțin castravete, răsucit într-o movilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
StridiiStridii
8
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista