Stridii braconate cu Mignonnette de sfeclă
Stridiile braconate cu Mignonnette de sfeclă sunt un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 24 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 6 calorii. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, stridii, oțet de cidru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Stridii cu sos Mignonnette, Stridii Cu Mignonnette De Mere, și Stridii Braconate În Cremă Pernod.
Instrucțiuni
Aduceți 6 căni de apă cu 1 linguriță de sare la foc mic într - o oală largă de 6 până la 8 litri, apoi adăugați stridii cu lichiorul lor și braconați la foc mic până când marginile se ondulează, aproximativ 1 1/2 minute.
Transferați stridiile cu aproximativ 1/4 cană de lichid de braconaj într-un castron și răciți, neacoperit, până se răcește, aproximativ 30 de minute.
Scrub rezervat coji de stridii de fund. Fierbeți cojile în oală de 6 până la 8 litri de apă clocotită 3 minute (pentru a îndepărta orice nisip sau urme de stridii crude), apoi scurgeți - le într-o strecurătoare. Clătiți cojile și uscați bine.
Se amestecă împreună oțet, suc de mere, șalotă, sfeclă, boabe de piper, sare, zahăr și 2 linguri de lichid de braconaj din castron de stridii.
Castravete julienne foarte subțire pe lungime folosind o mandolină sau alt feliator manual, lucrând în jurul miezului semințelor, apoi aruncați miezul semințelor.
Scurgeți castravetele într-o sită așezată peste un castron în timp ce asamblați stridiile, apoi aruncați lichidul.
Pentru a asambla, Așezați 1 stridie în fiecare jumătate de coajă și puneți peste ea 1 linguriță mignonnette. Se acoperă cu puțin castravete, răsucit într-o movilă.