Streusel-Topped Pătrate Cheie De Var
Streusel-depasit pătrate cheie de var ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 119 calorii. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de sare, suc de lămâie cheie, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 10%. Rețete similare includ Streusel-Topped Pătrate Cheie De Var, Macadamia Key Lime Pie, și 3 1/2 Inch Miniatura Cheie Lime Plăcinte.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați primele 5 ingrediente într-un castron mediu; bate cu un mixer la viteză medie până devine cremos (aproximativ 2 minute). Lingurați ușor 1 cană de făină într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit. Adăugați treptat 1 cană de făină în amestecul de unt, bătând la viteză mică până când amestecul seamănă cu făina grosieră. Apăsați ușor două treimi din amestec (aproximativ 1 1/3 căni) în fundul unei tigaie pătrate de 8 inci acoperită cu spray de gătit; puneți deoparte amestecul de făină de 2/3 cană rămas.
Coaceți la 350 timp de 12 minute sau până când abia începe să se rumenească.
Combinați 2/3 cană de zahăr, 3 linguri de făină, praf de copt și 1/8 linguriță de sare într-un castron mediu, amestecând cu un tel.
Adăugați sucul de lămâie și ouăle, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Se toarnă amestecul peste crustă.
Coaceți la 350 timp de 12 minute.
Scoateți tigaia din cuptor (nu opriți cuptorul); presărați amestecul de făină rămas de 2/3 cană uniform peste amestecul de ouă.
Coaceți încă 8 până la 10 minute sau până când este setat.
Scoateți din cuptor; se răcește în tigaie pe un suport de sârmă.
Se presară uniform cu zahăr pudră.