Strawberry Rhubarb Crisp

Strawberry Rhubarb Crisp
Strawberry Rhubarb Crisp ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 570 calorii, 6g de proteine, și 21g de grăsime per portie. Pentru $ 2.26 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 28 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este perfect pentru Ziua Mamei. Dacă ați rulat ovăz, zahăr, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Rubarbă-Căpșuni Crocante, Strawberry Rhubarb Crisp, și Strawberry-Rhubarb Crisp pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Frișcă sau înghețată, pentru servire
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
3
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Combinați toate ingredientele într-un castron mare și amestecați pentru a vă asigura că totul este bine combinat. Puneți umplutura în 8 ramekine individuale sau 1 vas de copt larg superficial.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Într-un robot de bucătărie combinați făina, ovăzul și zahărul brun și pulsul pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați untul, vanilia și sarea și pulsul pulsului până când amestecul pare uscat și sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Adăugați 1 lingură de apă și puls până când amestecul începe să se reunească și să arate sfărâmicios. Dacă amestecul pare încă uscat, adăugați încă 1 lingură de apă și puls pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Zdrobiți toppingul peste umplutură.
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când umplutura este fierbinte și bubuită până la capăt și toppingul arată crocant și maro deschis, aproximativ 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Serviți cald cu frișcă sau înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
7
Este boabe delicioase!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista