Strawberry Rhubarb Crisp ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 570 calorii, 6g de proteine, și 21g de grăsime per portie. Pentru $ 2.26 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 28 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este perfect pentru Ziua Mamei. Dacă ați rulat ovăz, zahăr, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Rubarbă-Căpșuni Crocante, Strawberry Rhubarb Crisp, și Strawberry-Rhubarb Crisp pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Frișcă sau înghețată, pentru servire
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
3
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1
Combinați toate ingredientele într-un castron mare și amestecați pentru a vă asigura că totul este bine combinat. Puneți umplutura în 8 ramekine individuale sau 1 vas de copt larg superficial.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Vinegretă De Verjuic
1
Într-un robot de bucătărie combinați făina, ovăzul și zahărul brun și pulsul pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Bomboane M&M's Minis
Bomboane Salvatoare
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați untul, vanilia și sarea și pulsul pulsului până când amestecul pare uscat și sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
Căpșuni La Picior
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Adăugați 1 lingură de apă și puls până când amestecul începe să se reunească și să arate sfărâmicios. Dacă amestecul pare încă uscat, adăugați încă 1 lingură de apă și puls pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Zdrobiți toppingul peste umplutură.
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când umplutura este fierbinte și bubuită până la capăt și toppingul arată crocant și maro deschis, aproximativ 25 până la 30 de minute.