Calzone cu rubarbă de căpșuni ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 1597 calorii, 37g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $9.36 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este perfect pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați unt, căpșuni, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Încercați Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni, Mărturisirea # 66: tocmai am încercat rubarba ... rubarba de căpșuni se sfărâmă, și Escarole Calzone: Calzone di Ricottan e Escarola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Adăugați toate ingredientele de umplutură într-o oală de sos și aduceți la foc mic. Se fierbe timp de 5 minute și se lasă să se răcească. Se da la frigider 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Făinați ușor o tăietură și întindeți fiecare aluat la aproximativ 8 inci în diametru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
4
Se presară zahăr și semințe de anason și se rulează ușor în aluat pentru a se încorpora. Întoarceți (partea de zahăr în jos) și umpleți cu 1/2 cană de umplutură, periați părțile laterale cu spălarea ouălor și pliați și sigilați folosind pliul de crustă plăcintă. Pătrundeți blatul cu o furculiță și coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc mediu.
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 48 de dolari pe sticlă.