Strawberry Margarita Ice Pops
Strawberry Margaritan Ice Pops este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan desert. O porție conține 172 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,75 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați-vă dacă nu folosiți alcool, triplu sec, zahăr superfin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Rece Brew Cafea Latte Gheață Pops, Margaritan Ice Pops, și Pepene Verde Margaritan Ice Pops pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: forme de gheață pop
Într-un blender adăugați sucul de lămâie, apa, triple sec, tequila și zahărul; amestecați până când zahărul s-a dizolvat. Puneți deoparte 8 sferturi de căpșuni și puneți restul în blender; amestecați până când căpșunile sunt curățate. Frigăruie o bucată din căpșunile rezervate pe capătul fiecărui băț de gheață.
Turnați margarita în formele de gheață, introduceți bețele frigăruite și congelați cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Desfaceți gheața și serviți.