Strawberry Cobbler I
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din sud, așa că încercați Strawberry Cobbler. Această rețetă servește 1 și costă 5,13 USD pe porție. Acest desert are 1388 calorii, 19g de proteine, și 81G de grăsime pe porție. 2090 de oameni au fost impresionați de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de zahăr, unt, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 95%. Încercați Cizmar Cu Căpșuni, Cizmar Cu Căpșuni, și Strawberry Cobbler I pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C). Ungeți un vas de copt de 2 litri.
Combinați zahărul, amidonul de porumb și apa. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana se ingroasa si fierbinte. Se amestecă căpșunile și se ia de pe foc.
Se toarnă amestecul în vasul de copt și se pune cu 2 linguri de unt.
Cernem împreună făina, zahărul, praful de copt și sarea. Se amestecă în 3 linguri de unt. Se amestecă smântâna.
Amestecul trebuie să fie destul de moale. Lingură deasupra fructelor de pădure.
Coaceți timp de 25 de minute în cuptorul preîncălzit.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Fess Parker Santa Barbara Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.