Straturi și variații ușoare

Straturi și variații ușoare
Stratanul ușor și variațiile ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 414 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,73 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână scallions, brânză cheddar, șuncă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Straturi Ușoare De Mic Dejun, Straturi De Coacere Ușoară, și Straturi Ușoare De Mic Dejun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Soteți ciupercile în 1 lingură de ulei. Se condimentează cu sare și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2
Bateți jumătate și jumătate, ouăle, sarea și piperul până se omogenizează. Pulverizați un vas de copt Pyrex sau ceramică de 9 x 13 inci cu spray de gătit pentru legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 InchPanceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 Inch
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Linia de jos cu 6 felii de pâine. Împrăștiați jumătate din șuncă și jumătate din ciuperci peste pâine, apoi presărați cu jumătate din scallions și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
4
Se toarnă 1 cană de amestec de ouă deasupra. Repetați straturile cu restul de pâine, șuncă, ciuperci, brânză și scallions. Turnați încet amestecul de ouă rămas uniform deasupra. Acoperiți cu folie de plastic, apoi cântăriți caserola cu 3 cutii de 16 uncii timp de cel puțin 15 minute pentru a scufunda ingredientele. (Poate fi refrigerat peste noapte, dar reveniți la temperatura camerei înainte de coacere.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit la 325 de grade până când crema este doar setată, aproximativ 50 de minute. Porniți broilerul și fierbeți până când straturile sunt maro pete și pufoase (urmăriți cu atenție), cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
7
Lăsați să stea timp de 8 până la 10 minute, apoi serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista