Straturi De Șuncă De Sparanghel
Straturile de șuncă de sparanghel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 403 calorii, 25g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,96 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați pâine, șuncă, muștar măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Straturi De Sparanghel, Straturi de șuncă și sparanghel, și Straturi De Sparanghel Peste Noapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un tăietor de gogoși, tăiați 12 cercuri și găuri din pâine; pus deoparte. Rupeți pâinea rămasă în bucăți și puneți-o într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt.
Strat cu brânză, sparanghel și șuncă; aranjați cercuri de pâine și găuri deasupra. Bateți ușor ouăle cu lapte.
Adăugați ceapa, sarea și muștarul; se amestecă bine.
Se toarnă amestecul de ouă peste cercuri și găuri de pâine. Acoperiți și refrigerați cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Se coace, neacoperit, la 325 de minute, timp de 55 de minute sau până când blatul devine maro auriu deschis.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.