Straturi De Sparanghel
Asparagus Stratan este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 204 calorii. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, ouă, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Straturi de șuncă și sparanghel, Straturi De Șuncă De Sparanghel, și Șuncă, sparanghel și straturi de brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți apa la fierbere.
Adăugați sparanghel; se fierbe, neacoperit, timp de 3 minute.
Scurgeți și puneți imediat sparanghelul în apă cu gheață.
Într-un castron mare, combinați sparanghelul, laptele, cuburile de pâine, ouăle, brânza și sarea.
Se transferă într-un 2-qt uns. vas de copt. Acoperiți și dați la frigider timp de 5 ore sau peste noapte.
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere.
Se coace, neacoperit, la 350 cm.timp de 45-55 minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.