Straturi De Mic Dejun Sud-Vest
Straturile de mic dejun din sud-vest ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 654 calorii, 31g de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, piper, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Straturi De Spanac Sud-Vest, Straturi De Mic Dejun, și Straturi De Mic Dejun.
Instrucțiuni
Gătiți cârnații într-o tigaie mare la foc mediu-mare, amestecând până se sfărâmă și nu mai este roz.
Scurgeți și reveniți la tigaie.
Adăugați ceapa tocată și ardeiul gras la cârnați în tigaie și sotati la foc mediu-mare 5 minute sau până când legumele sunt fragede. Se amestecă roșiile și ardeii iute verzi; reduceți focul și fierbeți 10 minute.
Puneți jumătate din bucăți de tortilla, amestec de cârnați și brânză într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci. Repetați straturile.
Bateți împreună ouăle, laptele, sarea și piperul; se toarnă peste straturi în vasul de copt. Acoperiți și răciți până la 8 ore, dacă doriți.
Coaceți, ușor acoperit cu folie de aluminiu, la 350 timp de 30 de minute sau până devine auriu și Bulbuc.