Straturi De Cârnați-Kale

Straturi De Cârnați-Kale
Straturile de cârnați-Kale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 505 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,91 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oregano, cruste, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până jumătate și jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cârnați Kale Straturi, Kale Strata, și Straturi De Ceapă Roșie, Kale Și Brânză.

Instrucțiuni

1
* Notă: rețeta poate fi ușor redusă la jumătate.
2
Se amestecă împreună ouă, jumătate și jumătate, sare, piper și oregano tocat. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Stropiți uleiul de măsline peste ciuperci și presărați sare și piper, apoi prăjiți într-un cuptor de 425 de grade timp de 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare, apoi aruncați kale. Gatiti timp de 2 minute, sau pana se usuca usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
KaleKale
6
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
7
Puneți jumătate din pâine, jumătate din varză, jumătate din ciuperci și jumătate din brânză într-o tigaie mare de lasagna cu unt. Repetați cu cealaltă jumătate din toate ingredientele, terminând cu brânza. Se toarnă încet amestecul de ouă peste tot.Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați peste noapte, dacă este posibil. Pentru a coace, scoateți din frigider cu 20-30 de minute înainte de coacere. Înlocuiți folia de plastic cu folie și coaceți într-un cuptor de 350 de grade timp de 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
KaleKale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Îndepărtați folia și continuați să coaceți până când blatul devine maro auriu și ușor crocant.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista