Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cârnați, brânză și roșii Stratan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 242 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,29 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați roșii de prune, cârnați de curcan în vrac, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cârnați de curcan, brânză elvețiană și straturi de roșii, Straturi De Cârnați Cu Brânză, și Straturi de cârnați și brânză Skillet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În tigaie de 10 inci, gătiți cârnați la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când nu mai este roz; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
3
Răspândiți pâinea în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Întindeți cârnații fierți uniform peste pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pâine
5
Presărați uniform cu 1 1/2 căni de brânză și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Brânză
6
Într-un castron mediu, bateți ouăle, laptele, busuiocul, muștarul și sarea cu furculița sau biciul de sârmă; se toarnă peste roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Muștar
Busuioc
Ouă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
7
Se presară cu 1/2 cană de brânză rămasă. Acoperiți bine; refrigerați cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
8
Încălziți cuptorul la 177°.descoperiți vasul de copt; coaceți 35 până la 40 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.