Straturi de Crab și ciuperci

Straturi de Crab și ciuperci
Straturile de Crab și ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,53 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 302 calorii, 18g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, brânză jack, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Straturi De Crab, Straturi de Crab și Scallion, și Straturi de Crab și spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă ulei de măsline într-o tigaie de 12 inci sau wok de 14 inci la foc mediu-mare; când este fierbinte, adăugați ciuperci și usturoi și amestecați până când ciupercile încep să se rumenească și lichidul s-a evaporat, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Adăugați oțet și cimbru; gatiti, amestecand des, pentru a amesteca arome, cu 1 pana la 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
4
Într-un castron, bateți ouăle, laptele, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Acoperiți fundul unui vas de copt de 3 litri (cum ar fi 9 x 13 in., cel puțin 2 în. adânc) cu felii de pâine, tunderea dacă este necesar pentru a se potrivi într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6
Întindeți jumătate din amestecul de ciuperci peste pâine; acoperiți cu tot crabul, jumătate de ceapă verde și 1 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Ardei ArbolArdei Arbol
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
CrabiCrabi
7
Se toarnă jumătate din amestecul de cremă uniform peste brânză. Aranjați un alt strat de pâine deasupra (suprapuneți ușor dacă doriți; păstrați orice pâine suplimentară pentru alte utilizări), urmată de amestecul de ciuperci rămas, ceapa verde și 1 cană de brânză. Lingură amestecul de cremă rămas uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
8
Lăsați straturile să stea la temperatura camerei aproximativ 15 minute sau acoperiți și răciți.
9
Coaceți, neacoperit, într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până când centrul este setat (tăiat pentru a testa) și partea superioară este bine rumenită, 45 până la 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
10
Tăiați în dreptunghiuri sau scoateți cu o lingură mare pentru a servi.
11
Curățarea ciupercilor: tăiați fundul dur sau decolorat al tulpinilor de ciuperci și orice pete sau pete învinețite. (Pentru shiitakes și stridii, îndepărtați întreaga tulpină fibroasă.) Pentru ciupercile ferme, cum ar fi portabellas, ștergeți murdăria cu o cârpă umedă sau puneți-o într-o strecurătoare, clătiți bine sub apă curentă rece și uscați-o cu prosoape. Pentru ciupercile delicate care au o mulțime de locuri unde să se ascundă murdăria, cum ar fi galbenele și aricii, scufundați-vă într-un castron cu apă rece și agitați ușor cu mâinile pentru a pierde orice particule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ChanterelleCiuperci Chanterelle
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
12
Scurgeți, clătiți cu atenție sub apă curentă și uscați ușor cu un prosop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate11
Revista