Straturile de Crab și ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,53 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 302 calorii, 18g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, brânză jack, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Straturi De Crab, Straturi de Crab și Scallion, și Straturi de Crab și spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se toarnă ulei de măsline într-o tigaie de 12 inci sau wok de 14 inci la foc mediu-mare; când este fierbinte, adăugați ciuperci și usturoi și amestecați până când ciupercile încep să se rumenească și lichidul s-a evaporat, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Adăugați oțet și cimbru; gatiti, amestecand des, pentru a amesteca arome, cu 1 pana la 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
4
Într-un castron, bateți ouăle, laptele, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Acoperiți fundul unui vas de copt de 3 litri (cum ar fi 9 x 13 in., cel puțin 2 în. adânc) cu felii de pâine, tunderea dacă este necesar pentru a se potrivi într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
6
Întindeți jumătate din amestecul de ciuperci peste pâine; acoperiți cu tot crabul, jumătate de ceapă verde și 1 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Căni De Bere
Crabi
7
Se toarnă jumătate din amestecul de cremă uniform peste brânză. Aranjați un alt strat de pâine deasupra (suprapuneți ușor dacă doriți; păstrați orice pâine suplimentară pentru alte utilizări), urmată de amestecul de ciuperci rămas, ceapa verde și 1 cană de brânză. Lingură amestecul de cremă rămas uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1-1/2 Căni De Bere
8
Lăsați straturile să stea la temperatura camerei aproximativ 15 minute sau acoperiți și răciți.
9
Coaceți, neacoperit, într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până când centrul este setat (tăiat pentru a testa) și partea superioară este bine rumenită, 45 până la 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Tăiați în dreptunghiuri sau scoateți cu o lingură mare pentru a servi.
11
Curățarea ciupercilor: tăiați fundul dur sau decolorat al tulpinilor de ciuperci și orice pete sau pete învinețite. (Pentru shiitakes și stridii, îndepărtați întreaga tulpină fibroasă.) Pentru ciupercile ferme, cum ar fi portabellas, ștergeți murdăria cu o cârpă umedă sau puneți-o într-o strecurătoare, clătiți bine sub apă curentă rece și uscați-o cu prosoape. Pentru ciupercile delicate care au o mulțime de locuri unde să se ascundă murdăria, cum ar fi galbenele și aricii, scufundați-vă într-un castron cu apă rece și agitați ușor cu mâinile pentru a pierde orice particule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Chanterelle
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ciuperci Shiitake
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Scurgeți, clătiți cu atenție sub apă curentă și uscați ușor cu un prosop.
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.