Straturi de ceapă aurie cu Gruy Otrivre și Prosciutto

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați straturile de ceapă aurie cu Gruy Oxtre și Prosciutto. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 271 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână apă, muștar, înlocuitor de ou din carton și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până pâine franceză ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Pâine Franceză ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gruyere & Prosciutto Strata, Gruyere de aur la grătar și Prosciutto tortilla, și Ceapă caramelizată, spanac și straturi Gruyere cu roșii cherry Sotate.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și prosciutto și sotati 5 minute sau până când ceapa începe să se rumenească.
Adăugați apă; acoperiți, reduceți căldura la minim și fierbeți 30 de minute. Descoperiți și fierbeți 30 de minute sau până când lichidul aproape se evaporă. Mișto.
Combinați laptele, muștarul, piperul și înlocuitorul de ouă într-un castron mare și amestecați cu un bici până când amestecul este bine amestecat. Se amestecă amestecul de ceapă.
Adăugați pâine, aruncând ușor pentru a acoperi.
Aranjați jumătate din amestecul de pâine într-un singur strat într-un vas de copt de 11 x 7 inci.
Se presară cu 1/2 cană de brânză și se acoperă cu amestecul de pâine rămas. Acoperiți straturile și răciți 8 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți la 350 timp de 25 de minute.
Se presară cu 1/2 cană de brânză; coaceți încă 20 de minute sau până la setare.