Straturi de aluat cu roșii și verdeață
Straturile de aluat cu roșii și verdeață ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 761 calorii, 44G de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $ 3.62 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, sare și piper kosher, pâine cu aluat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sourdough-Straturi De Dovleac, Ciuperci De Spanac Și Straturi De Aluat, și Provolone și verdeață de praz pe aluat de țară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Aruncați roșiile cu cimbru, ulei de măsline și 1/2 linguriță fiecare sare și piper negru într-un bol.
Se întinde pe o foaie de copt și se prăjește, amestecând o dată sau de două ori, până când roșiile sunt ușor uscate și rumenite în pete, 1 oră până la 1 oră, 15 minute. Se răcește complet.
Bateți laptele, ouăle, fontina, 3/4 cană parmezan, cayenne, 1 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru într-un bol mare.
Adăugați cuburile de pâine și verdele și aruncați pentru a acoperi.
Se toarnă într-un vas de copt de 3 litri, apoi se acoperă cu roșiile prăjite. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
A doua zi, preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Presărați straturile cu restul de 1/4 cană parmezan și coaceți, neacoperite, până se rumenesc și aproape setate, aproximativ 45 de minute. Opriți cuptorul, dar păstrați straturile în interior cu 10 minute înainte de servire.