Straturile de afine ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 25 și costă 41 de cenți pe porție. O porție conține 148 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Dacă aveți scorțișoară măcinată, zahăr brun, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 13 ore și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Straturi De Mic Dejun Cu Afine Sălbatice, Strata, și Straturi Brunch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Întindeți jumătate din cuburile de pâine pe fundul vasului de copt de 13x9 inci pulverizat cu spray de gătit; acoperiți cu 1 cană de afine, cremă de brânză și pâine rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Bateti ouale, laptele si scortisoara intr-un bol mediu pana se omogenizeaza bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați 1/3 cană sirop și zahăr; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
4
Se toarnă peste pâine. La frigider 12 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
5
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Coaceți straturile, acoperite, 1 oră până la 1 oră 5 min. sau până când centrul este setat și partea superioară este ușor rumenită, descoperind după 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Aduceți siropul rămas și afinele la fiert în cratiță, amestecând continuu; se fierbe la foc mediu-mic 1 min., amestecând constant.