Stratificat De Pere-Cremă De Brânză
Stratificat pere-cremă de brânză mucegai ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 30 de porții cu 57 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați crema de brânză philadelphia, jumătăți de pere, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Mucegai De Brânză Cremă De Afine, Stratificat Bing Cherry Mold, și Stratificat Portocaliu-Ananas Mucegai pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți perele, rezervând lichid.
Adăugați suficientă apă în lichid pentru a măsura 1-1/2 căni; aduceți la fiert într-o cratiță mică. Tăiați perele; pune deoparte.
Se amestecă lichidul fierbinte în gelatină într-un castron mare cel puțin 2 minute până se dizolvă complet. Se amestecă berea rece de ghimbir și sucul de lămâie.
Se toarnă 1 cană de gelatină în matriță cu 5 căni. Frigider aproximativ 30 de minute sau până când ușor îngroșat (lingura trase prin frunze impresie certă). Aranjați unele dintre pere în matriță, împingând în gelatină în matriță.
Între timp, adăugați treptat gelatina rămasă în crema de brânză într-un castron mare, amestecând cu biciul de sârmă până se omogenizează bine. La frigider aproximativ 30 de minute sau până se îngroașă ușor (consistența albușurilor neînvinse). Se amestecă perele și nucile pecan rămase. Lingură peste stratul de gelatină în matriță.
Dați la frigider 4 ore sau până când este ferm. Desfaceți. Păstrați resturile de matriță de gelatină la frigider.