Strat subțire de burete pentru Cheesecake-ul lui Junior

Strat subțire de burete pentru Cheesecake-ul lui Junior
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați stratul subțire de burete pentru Cheesecake-ul Junior. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 154 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1 și costă 49 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână unt, extract de vanillan, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Tort cu strat de burete de isop și trandafir, Tort Subțire De Brânză Cu Brânză De Mentă, și Cheesecake în stil Junior pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Ungeți cu generozitate o tigaie cu formă de arc de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
3
Într-un castron mediu, cernem împreună făina, praful de copt și sarea. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Într-un castron mare, bateți gălbenușurile cu un mixer electric la înălțime timp de 3 minute. Apoi, cu mixerul încă în funcțiune, adăugați treptat 1/3 cană de zahăr și continuați să bateți până când se formează panglici groase de culoare galben deschis în castron, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Bateți extractele de vanilie și lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
LămâieLămâie
6
Cerneti amestecul de faina peste aluat si amestecati-l cu mana pana nu mai apar pete albe. Apoi amestecați untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Într-un castron curat, folosind bătăi curate și uscate, bateți albușurile și crema de tartru împreună la mare până se spumează. Mai puțin de o lingură la un moment dat, adăugați restul de 2 linguri de zahăr și continuați să bateți până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Se amestecă aproximativ 1/3 cană de albi în aluat, apoi se pliază ușor în albii rămași (nu vă faceți griji dacă rămân câteva pete albe).
9
Puneți ușor aluatul în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Coaceți tortul doar până când centrul revine când este ușor atins, doar aproximativ 10 minute (urmăriți cu atenție).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Lăsați tortul să se răcească în tigaie pe o grătar în timp ce continuați să faceți umplutura de cheesecake. Nu scoateți tortul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheesecake De UmplereCheesecake De Umplere
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
12
articol var
13
Type_27_data = {};
14
articol
15
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții1
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista