Strat subțire de burete pentru Cheesecake-ul lui Junior
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați stratul subțire de burete pentru Cheesecake-ul Junior. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 154 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1 și costă 49 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână unt, extract de vanillan, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Tort cu strat de burete de isop și trandafir, Tort Subțire De Brânză Cu Brânză De Mentă, și Cheesecake în stil Junior pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Ungeți cu generozitate o tigaie cu formă de arc de 9 inci.
Într-un castron mediu, cernem împreună făina, praful de copt și sarea. Pune deoparte.
Într-un castron mare, bateți gălbenușurile cu un mixer electric la înălțime timp de 3 minute. Apoi, cu mixerul încă în funcțiune, adăugați treptat 1/3 cană de zahăr și continuați să bateți până când se formează panglici groase de culoare galben deschis în castron, încă aproximativ 5 minute.
Bateți extractele de vanilie și lămâie.
Cerneti amestecul de faina peste aluat si amestecati-l cu mana pana nu mai apar pete albe. Apoi amestecați untul.
Într-un castron curat, folosind bătăi curate și uscate, bateți albușurile și crema de tartru împreună la mare până se spumează. Mai puțin de o lingură la un moment dat, adăugați restul de 2 linguri de zahăr și continuați să bateți până se formează vârfuri rigide.
Se amestecă aproximativ 1/3 cană de albi în aluat, apoi se pliază ușor în albii rămași (nu vă faceți griji dacă rămân câteva pete albe).
Puneți ușor aluatul în tigaie.
Coaceți tortul doar până când centrul revine când este ușor atins, doar aproximativ 10 minute (urmăriți cu atenție).
Lăsați tortul să se răcească în tigaie pe o grătar în timp ce continuați să faceți umplutura de cheesecake. Nu scoateți tortul din tigaie.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;