Strat de căpșuni și cremă

Strat de căpșuni și cremă
Strawberry & cream layer este o garnitură care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 926 calorii, 8g de proteine, și 62g de grăsime pe porție. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de foietaj bloc cu unt, extract de vanillan tsp, cremă dublă de oală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Căpșuni și tort cu strat de cremă, Pufuri cu crema de ciocolata cu frisca si capsuni / La Multi Ani Becca, și Tort de cafea cu căpșuni și cremă cu glazură de brânză cremă de vanilie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Rulați patiseria într-un pătrat de aproximativ 30 x 30cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
3
Așezați pe o foaie mare de copt, așezați o altă foaie deasupra și coaceți aproximativ 20 de minute până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Încălziți grătarul la mare, pudrați patiseria cu zahăr glazură și caramelizați cu grijă sub grătar. Praf cu un alt strat de zahăr glazură și reveniți la grătar pentru a carameliza din nou. În timp ce este cald, tăiați biscuiții de patiserie în 12 dreptunghiuri îngrijite, tăind marginile pe măsură ce mergeți. Acestea pot fi păstrate acum într-un recipient etanș pentru o zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Înjumătățiți sau sfărâmați căpșunile, în funcție de mărimea lor, apoi pudrați cu puțin zahăr glazură și dați deoparte. Împărțiți păstaia de vanilie și răzuiți semințele în smântână, apoi bateți ușor cu zahărul tos până când își păstrează forma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr CasterZahăr Caster
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
6
Pentru a asambla, așezați o pată de smântână pe fiecare farfurie și, în unghiuri vesele, stivuiți biscuiții, smântâna și căpșunile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista