Strat de căpșuni și cremă

Strawberry & cream layer este o garnitură care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 926 calorii, 8g de proteine, și 62g de grăsime pe porție. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de foietaj bloc cu unt, extract de vanillan tsp, cremă dublă de oală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Căpșuni și tort cu strat de cremă, Pufuri cu crema de ciocolata cu frisca si capsuni / La Multi Ani Becca, și Tort de cafea cu căpșuni și cremă cu glazură de brânză cremă de vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Rulați patiseria într-un pătrat de aproximativ 30 x 30cm.
Așezați pe o foaie mare de copt, așezați o altă foaie deasupra și coaceți aproximativ 20 de minute până devin aurii.
Încălziți grătarul la mare, pudrați patiseria cu zahăr glazură și caramelizați cu grijă sub grătar. Praf cu un alt strat de zahăr glazură și reveniți la grătar pentru a carameliza din nou. În timp ce este cald, tăiați biscuiții de patiserie în 12 dreptunghiuri îngrijite, tăind marginile pe măsură ce mergeți. Acestea pot fi păstrate acum într-un recipient etanș pentru o zi.
Înjumătățiți sau sfărâmați căpșunile, în funcție de mărimea lor, apoi pudrați cu puțin zahăr glazură și dați deoparte. Împărțiți păstaia de vanilie și răzuiți semințele în smântână, apoi bateți ușor cu zahărul tos până când își păstrează forma.
Pentru a asambla, așezați o pată de smântână pe fiecare farfurie și, în unghiuri vesele, stivuiți biscuiții, smântâna și căpșunile.