Stracotto (friptură la oală) cu ciuperci porcini

Stracotto (friptură la oală) cu ciuperci porcini
Ai nevoie de un fel principal fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar? Stracotto (friptură la oală) cu ciuperci porcini ar putea fi o rețetă super de încercat. Această rețetă servește 10 și costă 3,1 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45 g de proteine, 31 g de grăsimi și un total de 495 de calorii. Dacă aveți ulei de măsline, bulion de vită, rozmarin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 3 ore și 57 de minute. Vă este adus de Foodnetwork. 39 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un punctaj de 80%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare sunt friptura italiană la oală (Stracotto alla Fiorentina), fazanul fript la oală cu fino și porcini și friptura la oală cu ciuperci.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
3
Uscați carnea de vită cu prosoape de hârtie și asezonați cu sare și piper. Într-o oală grea de 6 litri sau un cuptor olandez, încălziți 2 linguri de ulei la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Tomate Medii (aproximativ 1/2 Kilogram)10 Tomate Medii (aproximativ 1/2 Kilogram)
1/2 Cană Sos De La Daube A La Provencale1/2 Cană Sos De La Daube A La Provencale
1 Conserve (8 Uncii) De Legume Amestecate, Scurse1 Conserve (8 Uncii) De Legume Amestecate, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesărat, înmuiat, Pentru Uns Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreșteUnt Nesărat, înmuiat, Pentru Uns Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Salam Tare Feliat Subțire, Tăiat în Fâșii De 1/4 InchSalam Tare Feliat Subțire, Tăiat în Fâșii De 1/4 Inch
4
Adăugați carnea de vită și gătiți până se rumenește pe toate părțile, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Sos De La Daube A La Provencale1/2 Cană Sos De La Daube A La Provencale
5
Scoateți carnea de vită și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Sos De La Daube A La Provencale1/2 Cană Sos De La Daube A La Provencale
6
Reduceți căldura la mediu.
7
Adăugați uleiul rămas și ceapa. Gatiti, amestecand des, pana se inmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castraveți, Fără Sămânță și Tocat (aproximativCastraveți, Fără Sămânță și Tocat (aproximativ
1 Conserve (8 Uncii) De Legume Amestecate, Scurse1 Conserve (8 Uncii) De Legume Amestecate, Scurse
8
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut până devine aromat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
9
Adăugați vinul și răzuiți bucățile maro care se agață de fundul tigaii cu o lingură de lemn. Se amestecă bulionul și ciupercile. Reveniți carnea de vită în oală și aduceți lichidul la fierbere. Acoperiți oala și transferați la cuptor. Gătiți până când carnea de vită devine fragedă, aproximativ 3 ore, răsturnând carnea de vită la jumătate și adăugând mai multă supă de vită, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie Supă De Roșii1 Cutie Supă De Roșii
1 3/4 Kilograme Pizzoccheri Proaspeți (tăitei De Hrișcă)1 3/4 Kilograme Pizzoccheri Proaspeți (tăitei De Hrișcă)
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1/2 Cană Sos De La Daube A La Provencale1/2 Cană Sos De La Daube A La Provencale
Paste Gemelli Sau Paste Fusilli ScurtePaste Gemelli Sau Paste Fusilli Scurte
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Vermicelli, Rupte în Bucăți De 2 InciVermicelli, Rupte în Bucăți De 2 Inci
2 Bucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativ 1 Kilogram)2 Bucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativ 1 Kilogram)
10
Transferați carnea de vită pe o masă de tăiat. Se cort cu folie și se lasă să stea 15 minute. Între timp, îndepărtați excesul de grăsime de pe partea de sus a sucurilor din tigaie. Folosind un blender de imersie, amestecați sucurile din tigaie și legumele până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Căni De Pâine De Porumb Cuburi, Prăjită12 Căni De Pâine De Porumb Cuburi, Prăjită
1/2 Cană Sos De La Daube A La Provencale1/2 Cană Sos De La Daube A La Provencale
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Fără FolieFără Folie
Vermicelli, Rupte în Bucăți De 2 InciVermicelli, Rupte în Bucăți De 2 Inci
11
Adăugați rozmarinul și cimbrul. Aduceți sosul la fiert și fierbeți timp de 5 minute. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Tomate Medii (aproximativ 1/2 Kilogram)10 Tomate Medii (aproximativ 1/2 Kilogram)
Ardei Gras Roșu, Tăiat în Bucăți De Mărimea Unui ChibritArdei Gras Roșu, Tăiat în Bucăți De Mărimea Unui Chibrit
Telina, Rasa FinTelina, Rasa Fin
Carne De Porc Măcinată (de Preferință Berkshire Crescută Natural)Carne De Porc Măcinată (de Preferință Berkshire Crescută Natural)
12
Tăiați carnea de vită în bucăți de 1 inch și puneți-o pe un platou. Peste carne se pune o parte din sos și se servește sosul rămas în lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina, Rasa FinTelina, Rasa Fin
1/2 Cană Sos De La Daube A La Provencale1/2 Cană Sos De La Daube A La Provencale
Vin Roșu, Pentru A Acoperi TotulVin Roșu, Pentru A Acoperi Totul
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 57 m.
Porții10
Scor De Sănătate22
Revista