Stone Pale Ale și usturoi varză de Bruxelles prăjită

Stone Pale Ale și usturoi varză de Bruxelles prăjită
Stone Pale Ale și varza de Bruxelles prăjită cu usturoi ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă face 2 porții cu 764 calorii, 26g de proteine, și 58G de grăsime fiecare. Pentru $5.73 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 600 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ciorba de legume, roșii, varză de Bruxelles și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este spectaculos. Încercați Varză de Bruxelles prăjită cu usturoi și Chile, Varză De Bruxelles Prăjită, și Varză de Bruxelles prăjită cu ardei roșu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Configurați un abur cu 1 până la 2 inci de apă sărată și aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Puneți varza de Bruxelles în abur, acoperiți și gătiți până se înmoaie ușor, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
3
Scurgeți și transferați imediat varza de Bruxelles într-un castron mare cu apă cu gheață pentru a opri gătitul și a-și păstra culoarea verde strălucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Lăsați-le să se răcească în apa cu gheață timp de aproximativ 1 minut, apoi scurgeți-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Așezați-le pe un prosop curat și uscați-le.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
6
Tăiați-le în jumătate vertical, chiar prin miez.
7
Într-un wok mare sau o tigaie din fontă, încălziți uleiul la foc mare până când începe să strălucească. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
8
Adăugați pancetta și gătiți, amestecând ocazional, până începe să se rumenească. Se amestecă usturoiul și se gătește până se parfumează, aproximativ 30 de secunde. Întoarceți focul la mare, adăugați varza de Bruxelles și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
9
Adăugați berea și continuați să gătiți la foc mare până când lichidul este în mare parte evaporat. Deglazați tigaia adăugând bulionul de legume, amestecând și răzuind orice bucăți rumenite care pot fi aplicate pe tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
11
Se ornează cu roșia și Parmigiano-Reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
12
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista