Stone Pale Ale și usturoi varză de Bruxelles prăjită
Stone Pale Ale și varza de Bruxelles prăjită cu usturoi ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă face 2 porții cu 764 calorii, 26g de proteine, și 58G de grăsime fiecare. Pentru $5.73 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 600 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ciorba de legume, roșii, varză de Bruxelles și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este spectaculos. Încercați Varză de Bruxelles prăjită cu usturoi și Chile, Varză De Bruxelles Prăjită, și Varză de Bruxelles prăjită cu ardei roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Configurați un abur cu 1 până la 2 inci de apă sărată și aduceți apa la fierbere.
Puneți varza de Bruxelles în abur, acoperiți și gătiți până se înmoaie ușor, aproximativ 4 minute.
Scurgeți și transferați imediat varza de Bruxelles într-un castron mare cu apă cu gheață pentru a opri gătitul și a-și păstra culoarea verde strălucitor.
Lăsați-le să se răcească în apa cu gheață timp de aproximativ 1 minut, apoi scurgeți-le.
Așezați-le pe un prosop curat și uscați-le.
Tăiați-le în jumătate vertical, chiar prin miez.
Într-un wok mare sau o tigaie din fontă, încălziți uleiul la foc mare până când începe să strălucească. Reduceți căldura la mediu.
Adăugați pancetta și gătiți, amestecând ocazional, până începe să se rumenească. Se amestecă usturoiul și se gătește până se parfumează, aproximativ 30 de secunde. Întoarceți focul la mare, adăugați varza de Bruxelles și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor, 4 până la 5 minute.
Adăugați berea și continuați să gătiți la foc mare până când lichidul este în mare parte evaporat. Deglazați tigaia adăugând bulionul de legume, amestecând și răzuind orice bucăți rumenite care pot fi aplicate pe tigaie.
Condimentează cu sare și piper după gust.
Se ornează cu roșia și Parmigiano-Reggiano.