Stol de fasole și busuioc

Stol de fasole și busuioc
Stol de fasole și busuioc este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 179 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, fasole fava, fasole de ceară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Fasole Franțuzească / Salată De Fasole Verde, Roșii Și Busuioc, Fasole verde cu busuioc, și Fasole De Busuioc Cu Unt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Albiți fasolea fava într-o oală cu apă clocotită bine sărată 1 minut, apoi transferați cu o lingură pliată într-o baie de gheață pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Transferați favas cu lingura cu fante într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
3
Gatiti fasolea Romano in aceeasi oala cu apa clocotita, amestecand ocazional, pana cand este frageda, aproximativ 5 minute, apoi transferati-o in baie de gheata pentru a opri gatitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De FasoleFasole De Fasole
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Se scurge bine și se transferă într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Gatiti fasolea verde in aceeasi oala pana cand este frageda, 6-7 minute, apoi transferati-o in baie de gheata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Adăugați la fasolea Romano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De FasoleFasole De Fasole
7
Cojiți ușor pielea din fasolea fava (nu este necesar să curățați edamame, dacă utilizați), apoi adăugați la alte fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
FasoleFasole
8
Tăiați busuiocul în bucăți foarte subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
9
Gatiti usturoiul in ulei cu o lingurita rotunda de 1/4 lingurita de sare si piper intr-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu, amestecand ocazional, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați fasole, apă și coajă și gătiți, amestecând ocazional, până când se încălzește. Se amestecă busuiocul și 2 1/2 lingurițe suc de lămâie și se ia de pe foc. Condimentați cu sare și suc suplimentar de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
BusuiocBusuioc
FasoleFasole
ApăApă
SareSare
11
Serviți fasolea caldă sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
1
Fasolea poate fi gătită în apă clocotită cu 1 zi înainte și răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista