Stoc Rapid, Bogat De Carne De Vită Sub Presiune
Stocul de carne de vită rapid, bogat, sub presiune, ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 327 calorii, 19g de proteine, și 26g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 9 și costă 97 cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați pasta de roșii, oase de măduvă de vită cărnoase, cozi de vită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Încercați Stoc de pui în oala sub presiune, Tocană de vită de dovleac (oală Instant, oală sub presiune sau aragaz lent), și Carne de vită și varză (aragaz lent sau aragaz sub presiune) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 50
Periați pasta de roșii uniform peste oase și cozi; așezați într-o tigaie mare de prăjire.
Adăugați țelină, morcov și ceapă în tigaie; se acoperă ușor cu spray de gătit.
Coaceți la 500 timp de 30 de minute.
Transferați amestecul de oase într - o oală sub presiune de 6 sau 8 litri; adăugați boabe de piper, frunze de dafin și pătrunjel.
Se toarnă 8 căni de apă peste amestec. Închideți bine capacul și aduceți la presiune ridicată la foc mare. Reduceți căldura la mediu sau la nivelul necesar pentru a menține presiunea ridicată; gătiți timp de 35 de minute.
Scoateți de pe foc; eliberați presiunea prin orificiul de evacuare a aburului sau puneți aragazul sub apă curentă rece pentru a elibera presiunea.
Scoateți capacul și lăsați să stea timp de 20 de minute. Se strecoară stocul printr-o sită căptușită cu pânză de brânză într-un castron mare, presând solidele pentru a elibera excesul de umiditate. Aruncați solidele. Acoperiți și răciți peste noapte. Degresați grăsimea solidificată de pe suprafață; aruncați.
Notă: puneți la frigider stocul până la 1 săptămână sau congelați până la 3 luni.