Stoc de vițel

Stoc de vițel
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețete în cutia de rețete, stocul de vițel ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 1 porții cu 141 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $16.23 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Un amestec de oase de vițel, țelină, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Funcționează bine ca garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, care este mare. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Stoc De Vițel, Stoc De Vițel Brun, și Stoc De Vițel Alb (Fond Blanc De Veau).

Instrucțiuni

1
Puneți totul într-o cratiță mare și acoperiți cu 3 litri de apă rece. Aduceți încet la fierbere, apoi reduceți la foc mic și gătiți timp de 45 de minute-1 oră sau până când lichidul se reduce cu două treimi până la aproximativ 1 litru. Se răcește timp de 10 minute, apoi se strecoară într-un ulcior și se răcește. Stocul poate fi făcut înainte și răcit sau congelat timp de până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista