Stoc De Pui De Bază
Stocul de pui de bază ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 208 calorii, 17g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 373 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Cap la magazin și ridica ceapa, telina, ou, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce e bine. Încercați Stoc De Pui De Bază, Stoc De Pui De Bază, și {Video} cum se face stoc de pui de bază din pui rămas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ceapa sfert. Tăiați țelina și morcovul curățate în bucăți de 1 inch.
Așezați bucățile de pui, ceapa, țelina, morcovul, sarea și cuișoarele în oala mare de supă sau cuptorul olandez.
Adăugați 6 căni de apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 1 oră.
Scoateți puiul și legumele. Tulpina stoc. Îndepărtați grăsimea de pe suprafață.
Pentru a clarifica stocul pentru supa limpede, îndepărtând petele solide care sunt prea mici pentru a fi strecurate cu pânză de brânză, urmați această metodă. Separați albușul de gălbenușul de ou și rezervați coaja. Într-un castron mic, combinați 1/4 cană de apă rece, albuș de ou și coajă de ou zdrobită.
Se adaugă în stocul strecurat și se aduce la fierbere.
Se ia de pe foc și se lasă să stea 5 minute. Se strecoară din nou printr-o sită căptușită cu pânză de brânză.