Stivă De Tort Confetti
Stiva de tort Confetti ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 343 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 373 ar spune că a lovit locul. Cap la magazin și ridica betty biciuit glazura pufos, Betty Candy stropește, Betty tort se amestecă, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Cu Stivă De Căpșuni, Tort De Gheață Cu Mentă, și Bow În Nori Șase Stivă Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți numai fundul tăvii de pâine de 8x4 inci cu spray de scurtare sau de gătit și așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 12 căni de brioșă de dimensiuni obișnuite.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apa, uleiul și ouăle cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde. Bate la viteza medie de 2 minute, răzuire castron ocazional, pana se omogenizeaza.
Așezați 1 3/4 căni de aluat în tigaie. Puneți aluatul rămas în cupe de briose.
Coaceți prăjitura de pâine 35 până la 40 de minute și cupcakes 18 până la 23 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul tortului iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute. Pentru o manipulare mai ușoară, refrigerați sau congelați tortul de pâine 30 până la 60 de minute sau până când este ferm.
Tăiați vârful rotunjit de pe tortul de pâine. Folosind tăietor de biscuiți de 3 inci, tăiați 2 runde din tortul de pâine.
Așezați o prăjitură rotundă tăiată cu fața în sus pe farfurie.
Întindeți partea tăiată cu glazură. Se acoperă cu tortul rotund rămas, tăiat cu fața în jos.
Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu glazură. Aranjați stropii deasupra tortului.
Așezați lumânarea în centrul superior al tortului. Folosiți glazura rămasă pentru a îngheța cupcakes.