Stive de Tortilla cu brânză de fasole neagră și capră

Stivele de Tortilla cu brânză de fasole neagră și capră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 318 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână apă, conserve de roșii, coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 62%. Încercați Quesadilla De Mango, Fasole Neagră Și Brânză De Capră, Dovlecei Prăjiți, Fasole Neagră + Enchiladas Cu Brânză De Capră, și Fasole neagră condimentată, Avocado la grătar și Tacos cu brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul și fasolea neagră și sotati 2 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă apă, coriandru, pastă de roșii, 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Rezervați 1 cană amestec de fasole;puneți deoparte amestecul de fasole rămas.
Așezați roșiile, vinul, 1/8 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper într-un blender și procesați până se omogenizează. Rezervați 1 cană amestec de roșii.
Se toarnă amestecul de roșii rămas într-un bol; pus deoparte.
Așezați amestecul de fasole rezervat 1 cană și amestecul de roșii rezervat 1 cană în blender și procesați până se omogenizează. Puneți deoparte amestecul de roșii-fasole.
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați 2 tortilla, una lângă alta, pe o foaie de copt căptușită cu folie. Lingura 3 linguri amestec de tomate-fasole peste fiecare tortilla; top fiecare cu 2 linguri rămase amestec de fasole, 1 lingura branza de capra, si 1 tortilla. Repetați procedura de 4 ori terminând cu tortilla. Apăsați ușor partea superioară a fiecărei stive de tortilla.
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau până când se încălzește bine.
Tăiați fiecare stivă în 4 pene. Puneți amestecul de roșii rămas peste pene și acoperiți cu Salsa proaspătă de roșii și porumb.