Stive de friptură la grătar și Portabella
Friptura la grătar și stivele Portabella ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 476 calorii, 53G de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 8.31 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, tapenadă de măsline, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Portabella Stive, Stive de friptură la grătar și Portobello, și Friptură " portabella marinată asiatică.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la mediu (350 până la 450). Într-un castron mediu, amestecați împreună ulei, oțet, soia și piper; transferați 1/4 cană într-un castron mic.
Bateți tapenada și pătrunjelul într-un castron mediu de pansament; pus deoparte.
Ungeți fripturile, ciupercile și ardeiul gras cu pansamentul de 1/4 cană.
Fripturi la grătar, ciuperci, piper și ceapă cu capacul în jos, întorcându-se o dată, până când apar semne de grătar pe piper și ceapă, ciupercile sunt fragede, iar friptura se face așa cum doriți, 8 până la 15 minute în total pentru legume și carne medie-rară.
Aranjați ciupercile, cu partea cupată în sus, pe un platou. Completați fiecare cu năsturel, apoi o friptură, o bucată de piper și o felie de ceapă.
Stropiți cu pansament rezervat pentru tapenadă.