Stive De Cookie-Uri Pentru Arborele De Vacanță
Holiday Tree Cookie stive necesită în jurul valorii de 40 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 96 calorii. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. 336 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, amestec de prăjituri cu ciocolată, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați Stive de Cookie-uri pentru pomul de Crăciun 3D, Stive Festive De Prăjituri Cu Zahăr Pentru Pomul De Crăciun, și Stive De Clătite Pentru Brad De Crăciun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F. În castron mediu, se amestecă amestecul de biscuiți, untul și oul până se formează aluatul moale. Formați 3 (1/4 cană) bile din aluat. Formați încă 3 bile, folosind 3 linguri de aluat de nivel pentru fiecare.
Așezați toate cele 6 bile pe foaia de cookie-uri negrasă.
Coaceți 9 până la 11 minute sau până când marginile sunt maro deschis.
Între timp, formați 3 bile folosind 2 linguri de aluat pentru fiecare bilă. Formați 3 bile, 1 1/2 inci în diametru.
Așezați toate cele 6 bile pe foaia de cookie-uri negrasă.
Coaceți 7 până la 9 minute sau până când marginile sunt maro deschis.
Continuați cu aluatul rămas pentru a face 3 bile din fiecare dintre următoarele diametre: 1 1/4 inci, 1 inch, 3/4 inch și 1/2 inch.
Așezați pe foaia de cookie-uri negrasă.
Coaceți 5 până la 7 minute sau până când marginile sunt maro deschis. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Încălziți glazura în vasul cu microunde neacoperit la 30 de secunde, amestecând la fiecare 10 secunde, până când glazura poate fi agitată netedă și fluidă. Fiecare copac va fi un teanc de 8 cookie-uri de dimensiuni diferite. Pentru a asambla 3 copaci, stivați cookie-urile pe platoul de servire, începând cu cookie-ul de cea mai mare dimensiune în partea de jos și stivuind fiecare cookie de dimensiuni mai mici deasupra, răspândind glazura între fiecare strat.
Stropiți glazura rămasă peste copaci și garnisiți cu stropi.
Presărați zahăr pudră pe platou pentru a arăta ca Zăpada.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cookie-urile funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.