Stil Lamu Mahi Mahi
Stilul Lamu Mahi Mahi este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă cu 1 porție. Acest fel principal are 1194 calorii, 170g de proteine, și 49G de grăsime pe porție. Pentru $31.4 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de var, sare, fileuri mahi mahi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma varul, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 38 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Stil Lamu Mahi Mahi, Mahi Mahi La Cuptor În Stil Thailandez - 4 Puncte, și Mahi-Mahi La Grătar În Stil Yucatecan.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați usturoiul, sucul de lămâie, chimenul și piperul într-o pastă.
Întindeți amestecul pe pește și lăsați să stea 20 de minute.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și sotati peștele la foc moderat timp de 8 minute, întorcându-l la jumătatea timpului de gătit.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Se servește garnisit cu felii de tei.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.