Sticky Wings Stil De Stradă Din Malaezia

Sticky Wings Stil De Stradă Din Malaezia
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați Sticky Wings Malaysian Street Style. O porție conține 879 calorii, 49G de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $ 4.09 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 174 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de melasă, zahăr granulat, sos de pește asiatic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până melasă ai putea urma acest curs principal cu Melasă Cookie Mix ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de SippitySup. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Aripi Lipicioase Din Malaezia, Bourbon Street Buffalo Wings, și Rețetă De Aripi Fierbinți La Cuptor Jackson Street pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică, prăjiți ardeii iute, semințele de coriandru, semințele de anason și semințele de chimen la foc moderat până când sunt parfumate, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
AnasonAnason
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Ardei IuteArdei Iute
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se transferă într-o mașină de tocat condimente sau mortar și se macină într-o pulbere destul de fină.
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
3
Transferați condimentele măcinate într-un castron mediu și amestecați zahărul, melasa, sucul de mere, sosul de soia, sosul de pește, usturoiul și ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MereSuc De Mere
Sos De PeșteSos De Pește
Sos De SoiaSos De Soia
MelasăMelasă
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
CondimenteCondimente
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Așezați aripile într-un castron mare și turnați marinada. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore și până peste noapte, întorcându-se ocazional.Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Aripi De PuiAripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
5
Scoateți aripile din marinată și uscați-le cu prosoape de hârtie; rezervați marinada. Aranjați aripile pe un suport de sârmă așezat peste o foaie de copt acoperită cu folie, cât mai aproape de un singur strat posibil. Folosiți 2 rafturi dacă este necesar. Prăjiți aproximativ 35 de minute sau până se rumenesc bine și se fierbe. Zahărul din marinată le poate face să pară destul de întunecate, dar nu vă faceți griji și asigurați-vă că le gătiți până la capăt.Între timp, strecurați marinada într-o cratiță medie și aduceți la fierbere. Apoi coborâți focul și gătiți la foc mediu-mic până când se reduce la jumătate și începe să devină gros și lipicios, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
ZahărZahăr
Aripi De PuiAripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Suport De SârmăSuport De Sârmă
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Transferați marinada într-un castron mare. Când aripile sunt gata, adăugați-le în castron și aruncați pentru a acoperi cu sosul. Îngrămădiți pe farfurii și serviți imediat cu varză și castraveți pe lateral.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
MarinadaMarinada
VarzăVarză
SosSos
Aripi De PuiAripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Aripile de pui funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Johnson Carneros Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista