Sticky lent-friptură burta de carne de porc

Sticky lent-friptură burta de carne de porc
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Burta lipicioasă de porc cu friptură lentă ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 117g de grăsime, și un total de 1195 calorii. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită burtă de porc, miere limpede, boabe de piper și ardei iute. 1079 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 75%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Burtă de porc rulată cu friptură lentă, Burtă De Porc Prăjită Lent Cu Cidru Și Linte, și Burtă de porc cu friptură lentă cu celeriac și piure de pere.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați carnea de porc, cu pielea în sus, pe un raft într-o formă de prăjire. Se scurge cu puțin ulei, apoi se apasă ușor pe boabele de piper zdrobite și o stropire de sare de mare grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare GrosierăSare De Mare Grosieră
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-Subţire-
3
Se introduce la cuptor, apoi se gătește 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scoateți din cuptor și ungeți cu sucurile. Continuați să gătiți încă 1 oră, ungând la fiecare 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Puneți ceapa feliată în forma de prăjire sub carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Se amestecă mierea împreună cu chimenul și ardeiul iute, se unge peste carnea de porc, apoi se mărește cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Gatiti inca 30-40 de minute, ungand ocazional, pana se caramelizeaza cu o glazura bogata, aurie peste carnea de porc. Odată gătit și fraged (acest lucru poate fi testat cu ușurință străpungând carnea cu un cuțit), scoateți carnea de porc din cuptor, apoi lăsați să se odihnească timp de 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
În timp ce carnea de porc se odihnește, încălziți cositorul pe aragaz cu ceapa, adăugând 2 lingurițe de apă. Acest lucru va ridica orice reziduu din tigaie, creând un lichior de gătit umed. Condimentează ceapa cu sare și piper, apoi împarte între 6 farfurii. Tăiați carnea de porc în 6 porții, apoi serviți deasupra cepei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Se toarnă orice lichior rămas și se servește cu piureul de dovleac (mai jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista