Sticky data & stafide budinca

Sticky data & stafide budinca
Rețeta data lipicioasă și budinca de stafide pot fi făcute în aproximativ 4 ore. Pentru $1.46 pe portie, veți obține un desert care servește 8. O porție conține 431 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 36 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, ouă, făină auto-crescătoare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 23%. Rețete similare includ Budincă De Curmale Lipicioasă, Budinca De Curmale Lipicioase, și Sticky Data Toffee Budinca.

Instrucțiuni

1
Puneți curmalele, stafidele, laptele și țuica sau romul într-o cratiță mică și dați la fiert. Se fierbe timp de 5 minute până când fructul este moale și lichidul a fost absorbit, nu vă faceți griji dacă pare puțin coagulat. Se lasă să se răcească. Între timp, ungeți cu generozitate un lighean de budincă de 1,2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
DateDate
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Pentru a vă pregăti aburul, așezați un castron sau o farfurie răsturnată perfect în baza unei cratițe mari, adânci, suficient de mari pentru a vă ține bazinul de budincă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Tăiați un cerc mare de pergament de copt și unul de folie, ambele cu 5 cm mai late decât marginea bazinului de budincă. Faceți o încrețire ascuțită în centrul ambelor, apoi ungeți o parte a pergamentului, acesta va fi capacul dvs. Pune deoparte. Se fierbe fierbătorul pentru abur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Într-un bol de amestecare, bateți untul și zahărul cu un tel electric până devin palide și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Adăugați ouăle, bătând din nou până se combină bine. În cele din urmă, adăugați făina, condimentul amestecat, coaja de portocală, amestecul de curmale și un vârf de sare și amestecați totul bine cu o spatulă până când nu există bulgări vizibile de făină. Introduceți amestecul de tort în bazinul dvs. de budincă. Acoperiți vasul cu pergamentul, cu partea de unt în jos și încrețiți deasupra, apoi folia. Împingeți părțile laterale ale capacului în jos, apoi legați o bucată de sfoară în siguranță sub buza bazinului. Folosiți orice șir care depășește pentru a crea un mâner care să vă ajute să ridicați budinca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente MixteCondimente Mixte
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
DateDate
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Așezați bazinul de budincă deasupra vasului sau farfuriei răsturnate în cratiță și umpleți tigaia cu suficientă apă clocotită pentru a ajunge la jumătatea părții laterale a bazinului. Aduceți la foc mic, apoi acoperiți tigaia cu un capac și lăsați la abur timp de 2 ore, completând cu apă clocotită dacă nivelul scade. Verificați dacă budinca este gătită introducând o frigăruie în centru. Dacă frigăruia are vreun amestec nefiert pe ea, readuceți-o în tigaie la abur încă 15 minute, apoi verificați din nou. Odată gătit, puteți acoperi budinca cu pergament și folie de copt curate și păstrați până la o săptămână. Re-aburiți budinca timp de 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru budincă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista