Stephanie Izard ' s Manila Scoica și cârnați Linguine

Stephanie Izard ' s Manila Scoica și cârnați Linguine
Stephanie Izard Manila Scoica și cârnați Linguine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 801 calorii, 31g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $3.03 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de vin, ulei de măsline, linguine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 93 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este grozav. Încercați Supa de roșii-mere a lui Stephanie Izard, Supă De Scoici Manila, și Clam Linguine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați CR aproxormme FRA și hreanul și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert și adăugați mazărea. Gatiti pana aproape fragede, 2-3 minute, apoi scoateti cu o lingura cu fante, lasand apa in urma pentru a gati pastele. Treceți apă rece peste ele pentru a opri gătitul sau șocați într-un lot de gheață. Lăsați oala pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată CubulețeProsciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare (12 inci) la foc mediu până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați cârnații și rupeți-vă în bucăți în tigaie. Gatiti, amestecand doar ocazional, pana se rumeneste bine si aproape fierte, 5 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați linguina în apa clocotită și gătiți până la al dente. Rezervați 1/2 cană de apă de gătit pentru paste înainte de scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
6
Între timp, adăugați fenicul, ceapa și șalota la cârnați și gătiți până se înmoaie și parfumat, încă aproximativ 5 minute. Se amestecă sambalul sau altă pastă de chile și se gătește încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Adăugați vinul în tigaie și răzuiți orice bucăți maro de pe fundul tigaiei, aducând vinul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați scoicile și acoperiți tigaia cu un capac etanș și gătiți, amestecând ocazional, până când scoicile sunt deschise, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Adăugați pastele fierte și mazărea în tigaie și aruncați bine pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată CubulețeProsciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Adăugați puțină apă pentru paste dacă pare uscată. Chiar înainte de servire, se adaugă CR aproxormme FRA și se condimentează după gust cu sare și piper. Aruncați bine pentru a combina și servi imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creme FraicheCreme Fraiche
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Scoici în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rochioli Estate Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista