Steamers în bere
Dacă $1.03 pe portie se încadrează în bugetul dvs., vapoare în bere ar putea fi un excelent fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 2 porții cu 247 calorii, 1g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bere, frunze de pătrunjel cu frunze plate, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Steamers, Aburi De Scorțișoară, și Candy Cane Steamers pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scrub scoici bine. Se toacă fin șalota. Într-o cratiță mare, gătiți șalota în 1/4 lingură de unt la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, 2 până la 3 minute.
Adăugați bere și scoici și scoici cu aburi, acoperite, până la deschidere, 4 până la 5 minute, transferându-le în timp ce se deschid cu o lingură cu fante într-un castron. Aruncați orice scoici nedeschise și rezervați lichidul de gătit. Păstrați scoicile calde.
Se toarnă lichidul de gătit rezervat printr-o sită căptușită cu un prosop de hârtie într–o cratiță mică.
Încălziți lichidul de gătit la foc moderat până când este fierbinte și amestecați restul de 3 linguri de unt.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați pătrunjelul și sarea.
Serviți scoici cu sos de scufundare.