Steakhouse Burger
Reteta Steakhouse Burger ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 4 ore. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 146 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 6. Un amestec de chiftele de burger steakhouse, ceapă caramelizată, sos de friptură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Grilled Steakhouse Burger, Burger Cheddar Steakhouse cu sos cald de Bacon BBQ, și Burger Club: Premiat Logan County Burger Patty Topi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți burgerii de friptură din frigider și lăsați-i deoparte timp de aproximativ 15 minute. Între timp, încălziți grătarul.Înjumătățiți chiflele de burger și periați fundul cu sos de friptură.Grătiți burgerii, perindând blaturile cu sos de friptură după ce sunt răsturnate. Chiar înainte ca burgerii să fie terminați, adăugați chiflele la pâine prăjită ușor. Când burgerii sunt gata, îndepărtați și odihniți-vă sub folie de aluminiu timp de aproximativ 10 minute.
Adăugați o lingură mare de ciuperci pe fundul fiecărui coc.
Așezați un burger peste ciuperci și acoperiți cu ceapă caramelizată, apoi blatul.