Steak și verdeață

Steak și verdeață
Nevoie de un curs principal fără gluten? Friptura și verdele ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $ 1.98 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 418 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir măcinat, sare kosher, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 47%. Încercați Friptură De Șuncă Peste Verdeață Mixtă, Fusta Steak cu sfecla si verdeata, și Friptură Chipotle cu verdeață de Collard pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
5 linguri făină universală;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
1
Se amestecă toate ingredientele împreună.
2
Presărați 2 până la 3 linguri pe friptura feliată, aruncând pentru a vă asigura că carnea este acoperită. Rezervă pentru utilizare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură FeliatăFriptură Feliată
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Într-o tigaie din fontă, adăugați făină la foc mic. Făină brună, amestecând ocazional pentru a evita arderea, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se încălzește oala din fontă grea de 5 litri; la foc mediu, se adaugă ulei. Carne condimentată maro timp de 2 sau 3 minute, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați ceapa și făina rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Se toarnă 1 cană de bulion și se amestecă pentru a se combina bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
7
Adăugați o parte din verdeață, apoi adăugați mai mult bulion. Repetați acest lucru până când nu mai există bulion și verdeață. Coborâți focul și gătiți timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
8
Adăugați 1 lingură de frecare și 1/2 băț de unt. Când untul s-a topit și verdeața și carnea sunt fragede, transferați într-un bol de servire și serviți peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
VerziiVerzii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Provenance Vineyards Napa Valley Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
Napa Valley Merlot
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista