Steak și ouă Benedict cu sos Bs9arnaise
Steak and Eggs Benedict cu sos B ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 407 calorii, 11g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, oțet de vin, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Friptură și ouă Benedict cu sparanghel în sos Bearnaise, Friptură Și Ouă Benedict, și Rețetă Benedict Cu Ouă De Friptură Și Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru sosul B saucarnaise: umpleți o cratiță mare la un sfert din drum cu apă și aduceți-o la foc mic la foc mare.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Combinați vinul, oțetul, șalota, tulpinile de tarhon și boabele de piper zdrobite într-o tigaie medie. Se aduce la foc mic la foc mediu și se gătește până se reduce la puțin peste 2 linguri, aproximativ 5 până la 7 minute. Strecurați amestecul de oțet printr-o strecurătoare cu ochiuri fine într-un castron mic, apăsând pe solide; aruncați solidele. Se lasă deoparte să se răcească, aproximativ 10 minute.
Încălziți o tigaie cu fund mediu greu (nu se lipeste) la foc mare până când este foarte fierbinte, dar nu fumează, aproximativ 3 până la 4 minute. (Dacă tigaia se încălzește prea mult și începe să fumeze, scoateți-o de pe foc pentru a se răci puțin.) Între timp, condimentați friptura pe ambele părți cu sarea și piperul măsurate. Frecați ambele părți cu uleiul de măsline.
Așezați friptura în tigaia fierbinte și lăsați-o să gătească netulburată până se formează o crustă întunecată pe fund, aproximativ 3 până la 4 minute.Întoarceți friptura folosind clești sau o spatulă și gătiți până când este mediu rar, cu aproximativ 3 până la 4 minute mai mult. Pentru a verifica coacerea, folosiți degetul pentru a apăsa friptura: ar trebui să fie fermă în jurul marginilor, dar totuși să dea în centru. Puteți utiliza, de asemenea, un termometru cu citire instantanee-ar trebui să citească 125 F până la 130 F.
Transferați friptura pe o tăietură și lăsați-o să se odihnească în timp ce braconați ouăle.Pentru ouăle pocate: aduceți apa măsurată la foc mic într-o oală medie la foc mare (apa trebuie să aibă o adâncime de cel puțin 2 inci). Reduceți căldura la minim pentru a menține apa la foc mic. Se amestecă oțetul.Rupeți 1 ou într-o ceașcă mică sau ramekin. Glisați ușor oul în apa care fierbe. Repetați cu restul de 3 ouă, asigurându-vă că le distanțați uniform în apă. Gatiti pana cand albusurile sunt doar setate, aproximativ 3 minute. Ridicați ouăle din apă cu o lingură cu fante.
Așezați într - un castron cu apă caldă pentru a păstra warm.To asamblați: împărțiți și prăjiți brioșele englezești. Înveliți părțile tăiate ale brioșelor cu un strat subțire de unt, condimentați cu sare și piper și așezați pe farfurii de servire.Tăiați subțire friptura și împărțiți-o între jumătățile de brioșă.Folosind o lingură cu fante, scoateți ouăle din apa caldă. Ștergeți orice exces de apă din partea inferioară a lingurii cu un prosop de hârtie sau un prosop de bucătărie și glisați ouăle pe friptură. Acoperiți ouăle cu cantitatea dorită de sos B saucarnaise (este posibil să vă rămână ceva de servit pe lateral).