Steak House Muschi De Vita La Gratar
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 37 calorii. Această rețetă servește 18 și costă 47 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați friptura de vită, ceapă, a.1. sos de friptură de usturoi prăjit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptură de mușchi la grătar cu tocană de legume de vară și cartofi prăjiți, Burgeri de friptură la grătar cu sos de friptură de casă, și Friptură De Mușchi La Grătar.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu.
Se amestecă primele 3 ingrediente.
Friptură la grătar 8 min. sau până la coacere medie (160F), întorcând și perindând ocazional cu amestec de sos de friptură.
Tăiați friptura în diagonală peste Bob în felii subțiri.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Raymond R Collection Merlot cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Colecția Raymond R Merlot]()
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.