Steak Diane
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura Diane. Această rețetă servește 4 și costă 8,84 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 56G de grăsime, și un total de 786 calorii. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos worcestershire, coniac, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este perfect pentru valentin zi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și דל פחמימות, dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Steak Diane, Steak Diane, și Steak Diane.
Instrucțiuni
Perechi bine cu: cabernet
Adăugați bulionul de vită într-o cratiță și reduceți la foc mediu-mare la 1/2 cană, aproximativ 1 oră.
Presărați fripturile pe ambele părți cu sare și piper. Într-o tigaie mare sau o tigaie din fontă la foc mediu-mare, încălziți 2 linguri de unt și uleiul de măsline. Când untul s-a topit și uleiul strălucește, adăugați fripturile. Rumeniți fripturile pe ambele părți, 3 minute pe fiecare parte.
Transferați fripturile pe o farfurie și dați deoparte, ușor acoperite cu folie.
Adăugați ciupercile și șalotele în tigaie și gătiți timp de 2 minute, amestecând frecvent, adăugând ulei dacă este necesar.
Adăugați usturoiul. Când usturoiul este ușor colorat, adăugați brandy (aveți grijă, se poate aprinde).
Adăugați vinul, muștarul, Worcestershire și stocul redus de carne de vită. Se fierbe timp de 2 până la 3 minute mai mult. Întoarceți fripturile în tigaie și terminați să le gătiți la temperatura dorită, 2 până la 4 minute, în funcție de dimensiunea filetelor și de temperatura/coacerea dorită. Pentru mediu-rare, gătiți la 135 de grade F pe un termometru citit instantaneu.
Adăugați restul de 2 linguri de unt în sos pentru a se topi.
Pentru a servi, așezați o friptură pe fiecare farfurie și turnați sosul peste friptură.