Steak de flanc Panfried cu Rago de ciuperci 8T

Friptura de flanc Panfried cu Rago de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,21 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 393 calorii, 43G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Este perfect pentru ziua valentin. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, fulgi de ardei roșu, friptură de flanc și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este grozav. Încercați Ragout rapid de ciuperci – un plus delicios la friptura sau puiul la grătar, Friptură de flanc cu sos de ciuperci, și Arrachera (friptură de flanc) și Empanadas de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 200 F.
Se amestecă sare și piper într-un castron mic, apoi se freacă trei sferturi de amestec de sare pe ambele părți ale fripturii.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi săutați carnea de calibru, răsturnând o dată, 6 până la 8 minute în total pentru rare (în funcție de grosimea fripturii).
Transferați într-o tigaie și păstrați-o caldă în cuptor în timp ce faceți ragout.
Încălziți restul de 2 linguri de ulei în tigaie necurățată la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati usturoiul, rozmarinul și fulgii de ardei roșu, amestecând, până când sunt parfumați, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați ciupercile și amestecul de sare rămas și saut-ul, amestecând frecvent și răzuind orice bucăți maro, până când ciupercile sunt fragede, dar încă Suculente, 6 până la 7 minute.
Adăugați roșiile cu sucul și zahărul lor, apoi fierbeți, amestecând ocazional, până când lichidul se reduce cu aproximativ două treimi, 5 până la 8 minute.
Transferați friptura pe o tăietură și turnați orice suc de carne din tigaia de copt în ragu de ciuperci. Ținând cuțitul la un unghi de 45 de grade, tăiați friptura peste cereale în felii subțiri.
Se servește acoperit cu ragout.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Flora Springs Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Flora Springs Napa Valley Merlot]()
Flora Springs Napa Valley Merlot
Plin de arome mari de cireșe negre, boabe de ienupăr și lemn dulce negru, ușurându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate de granit intrigantă pentru vin, împreună cu un profil de stejar dulce și dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face să se potrivească bine cu aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura taninului vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezan de vinete sau felul tău preferat de pui.