Friptura Cerveza ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 779 calorii, 51G de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.93 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Dacă aveți ardei gras, sare și piper, frunze proaspete de coriandru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane Vegane Mango ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încercați Cerveza Margaritas, Aripi de pui în Cerveza, și Guisado A La Cerveza (mușchi de vită și tocană de bere) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o pungă de plastic resigilabilă combinați ceapa, usturoiul, sucul de lămâie, berea, oțetul și condimentele de chili. Masați spatele pentru a amesteca ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aproximativ 14 Oz Cutii De Roșii Tăiate Cubulețe
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Puneți friptura în pungă, stoarceți aerul și sigilați. Marinați la frigider cel puțin 4 ore sau peste noapte, dar nu mai mult de 18 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
3
Configurați grătarul sau tigaia la grătar la foc mediu-mare. Grătar de ulei când este gata să înceapă grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Lăsați fripturile să stea la temperatura camerei timp de 20 până la 30 de minute înainte de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
5
Scoateți friptura din marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
6
Așezați pe grătar fierbinte, uleiat și gătiți 4 minute pe fiecare parte pentru rare medii (145 grade F).
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Se toarnă marinata într-o tigaie mare la foc mediu. Reduceți cu jumătate sau până la îngroșare, aproximativ 10 până la 15 minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Transferați fripturile pe o tăietură și lăsați să se odihnească 5 minute înainte de tăiere. Feliați friptura peste cereale și serviți cu salată de orez Zesty și marinată redusă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
9
Încălziți uleiul la foc mediu într-un vas cu sos mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Adăugați usturoiul și orezul și sotati timp de 2 minute până când orezul este prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
Mazăre Goya®
11
Adăugați 2 1/4 căni de apă, condimentați chili și condimentați cu un vârf de sare și piper și dați la fiert. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aproximativ 14 Oz Cutii De Roșii Tăiate Cubulețe
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De Orz Alb Perlat
12
Se scoate pe o foaie de copt și se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
13
Într-un castron mare combinați ceapa, ardeiul galben, orezul răcit, fasolea, oțetul și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben
3 Linguri De Ulei Vegetal
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
14
Se amestecă bine și se servește cu friptura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Merlot-ul regizorului. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Merlot-ul regizorului
Merlot-ul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un gust rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu indicii de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe palat cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la gratar si linguine cu pesto.