Steak Cerveza

Friptura Cerveza ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 779 calorii, 51G de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.93 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Dacă aveți ardei gras, sare și piper, frunze proaspete de coriandru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane Vegane Mango ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încercați Cerveza Margaritas, Aripi de pui în Cerveza, și Guisado A La Cerveza (mușchi de vită și tocană de bere) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o pungă de plastic resigilabilă combinați ceapa, usturoiul, sucul de lămâie, berea, oțetul și condimentele de chili. Masați spatele pentru a amesteca ingredientele.
Puneți friptura în pungă, stoarceți aerul și sigilați. Marinați la frigider cel puțin 4 ore sau peste noapte, dar nu mai mult de 18 ore.
Configurați grătarul sau tigaia la grătar la foc mediu-mare. Grătar de ulei când este gata să înceapă grătarul.
Lăsați fripturile să stea la temperatura camerei timp de 20 până la 30 de minute înainte de grătar.
Scoateți friptura din marinată.
Așezați pe grătar fierbinte, uleiat și gătiți 4 minute pe fiecare parte pentru rare medii (145 grade F).
Se toarnă marinata într-o tigaie mare la foc mediu. Reduceți cu jumătate sau până la îngroșare, aproximativ 10 până la 15 minute
Transferați fripturile pe o tăietură și lăsați să se odihnească 5 minute înainte de tăiere. Feliați friptura peste cereale și serviți cu salată de orez Zesty și marinată redusă.
Încălziți uleiul la foc mediu într-un vas cu sos mediu.
Adăugați usturoiul și orezul și sotati timp de 2 minute până când orezul este prăjit.
Adăugați 2 1/4 căni de apă, condimentați chili și condimentați cu un vârf de sare și piper și dați la fiert. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți timp de 15 minute.
Se scoate pe o foaie de copt și se lasă să se răcească.
Într-un castron mare combinați ceapa, ardeiul galben, orezul răcit, fasolea, oțetul și cilantro.
Se amestecă bine și se servește cu friptura.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Merlot-ul regizorului. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
![Merlot-ul regizorului]()
Merlot-ul regizorului
Merlot-ul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un gust rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu indicii de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe palat cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la gratar si linguine cu pesto.