Steak au Poivre pentru 2

Steak au Poivre pentru 2
Steak au Poivre pentru 2 durează aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 573 calorii, 51G de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 7,86 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, sare, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, ceea ce este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Steak Au Poivre: Friptură De Ardei Cu Sos De Coniac, Steak Au Poivre, și Steak au Poivre.

Instrucțiuni

1
Frecați fripturile cu 1 lingură de ulei; se presară cu boabe de piper și sare. Într-o tigaie, încălziți 2 lingurițe de ulei la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați fripturi; gătiți 5-7 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la coacerea dorită(pentru mediu-rar, un termometru ar trebui să citească 145 CP; mediu, 160 CP; bine făcut, 170 CP).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
3
Scoateți și păstrați cald.
4
În aceeași tigaie, încălziți uleiul rămas la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați șalotă; gatiti si amestecati aproximativ 1 minut sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
6
Adăugați vin și oțet, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2-3 minute sau pana se ingroasa usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Se amestecă consomme și rozmarin; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Smântână, Globul Ocular1/4 Cană Smântână, Globul Ocular
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
8
Adăugați ciocolată; gatiti si amestecati pana se topeste si sosul este usor ingrosat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
9
Se servește cu fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Friptura funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Raptor Ridge Estate Pinot Noir cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Agia Efimia Apartments Agia Efimia
Agia Efimia Apartments Agia Efimia
Acesta este un vin care nu este timid sau timid. Nasul iese cu fructe de cireșe coapte, rodie dulce și prune, cu note moi de trabuc de cuișoare și mosc. Palatul curbat este luxuriant cu cireșe roșii, prune italiene și Marionberries. Rețineți calitățile florale plăcute ale lavandei și condimentele maro, cum ar fi nucșoara, piperul și castanul. Cu o aciditate uluitoare și taninuri lustruite, acest vin va bea bine până în 2017. Bucurați-vă cu un risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista