Steak Au Poivre ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 281 calorii, 13g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de piper-negru, sare, CR și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Steak Au Poivre: Friptură De Piper Cu Sos De Coniac, Steak au Poivre, și Steak Au Poivre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Scoateți fripturile din frigider cu 20 de minute înainte. Pregătiți un suport de răcire (sau o placă mică răsturnată - peste o placă mare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2
Acoperiți fripturile pe ambele părți cu piper zdrobit. Bateți-l ferm, astfel încât să se lipească în carne. Sareți fripturile pe ambele părți. (Asigurați-vă că piperați și apoi sareți, altfel ardeiul nu se va lipi de fripturi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Încălziți uleiul într-o tigaie saut la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați 1 linguriță de unt. Rotiți tigaia pe măsură ce untul se topește și, când începe să spumeze, reduceți focul la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Așezați fripturile în tigaie și gătiți timp de 4 minute, rotindu-le în tigaie și lingând sucurile de gătit peste ele. Întoarceți-le cu clești sau o spatulă și gătiți 4 minute pe cealaltă parte, rotind și ungând ca înainte. Stați fripturile pe părțile laterale, folosind clești pentru a ajuta și gătiți-le 2 minute pe margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Creveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți fripturile pe suportul de răcire și cortați-le liber cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&m
7
Puneți o farfurie de servire și o barcă de sos pentru a se încălzi în cuptor, întoarsă la 150 de ani F / 80 de ani C.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Se toarnă vinul în tigaia saut și se aduce la fierbere, amestecând și răzuind fundul tigaiei cu o spatulă de lemn până când vinul este siropos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Creveți Sotați, Decojiți
9
Tăiați restul de unt, care ar trebui să fie bine răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
10
Adăugați bulionul de vițel în tigaie și fierbeți timp de 2 minute. Dacă utilizați CR ampermormme fra ampermorche, amestecați-l. Apoi amestecați untul tăiat cubulețe puțin câte puțin. Puneți acest sos printr-o strecurătoare fină în vasul de sos încălzit. Dacă utilizați muștarul, amestecați-l acum. Gust pentru sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creme Fraiche
Stoc De Vițel
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Creveți Sotați, Decojiți
11
Puneți fripturile pe platoul de servire încălzit, acoperiți-le cu sos și serviți restul de sos pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
12
Gust
13
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
14
De la Robuchon complet de Jo Robuchon. Drepturi de autor (c) 2008 de Jo Robuchon. Publicat de Knopf.Jo aproximativ Robuchon s-a născut în Poitiers, Franța, în 1945 și și-a început ucenicia la un restaurant hotelier când avea cincisprezece ani. În 1981, și-a deschis propriul restaurant la Paris, Jamin, care câștigase trei stele Michelin până în 198
15
A fost cea mai rapidă creștere din istoria ghidului. Numit "bucătarul secolului" în 1989 de Gault Millau, acum lucrează ca consultant și conduce Restaurante L ' Atelier din întreaga lume.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.