Steag de gelatină roșu, alb și albastru

Steag de gelatină roșu, alb și albastru
Steagul de gelatină roșu, alb și albastru ar putea fi doar fără gluten rețetă pe care o căutați. O porție conține 263 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 2,8 USD pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 2 ore și 45 de minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pachete de gelatină, lapte de cocos încălzit, pachete de gelatină de căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre la prețuri accesibile. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort de steag stratificat roșu, alb și albastru, Tort de steag stratificat roșu, alb și albastru, și Jell-O gelatină roșie, albă și albastră Desert.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: tăietor de prăjituri în formă de stea
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
3
Pulverizați două jumătăți de foi de copt și un sfert de foaie de copt cu spray de gătit. Puneți deoparte la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1
Combinați apa fierbinte, gelatina simplă și de căpșuni. Odată bine combinat, turnați stratul de căpșuni într-una din jumătățile de foi de copt din frigider. După 15 minute de răcire, adăugați câteva felii de căpșuni, dacă doriți. Lăsați gelatina să se răcească până se fixează, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (3 Uncii Fiecare) Gelatină De Lămâie, împărțită2 Pachete (3 Uncii Fiecare) Gelatină De Lămâie, împărțită
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Bomboane RuntsBomboane Runts
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1
Combinați apa fierbinte, laptele de cocos îndulcit și neîndulcit, laptele integral și gelatina simplă. Odată combinat bine, turnați stratul alb în cealaltă jumătate de foaie de copt în frigider. Se lasă să se răcească până se fixează, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Nucă De Cocos NeîndulcitLapte De Nucă De Cocos Neîndulcit
Gelatină Fără AromăGelatină Fără Aromă
1 Cană Lapte Integral Sau Smântână1 Cană Lapte Integral Sau Smântână
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1
Combinați apa fierbinte și gelatina albastră și simplă. Odată combinat bine, turnați stratul albastru în foaia de copt sfert din frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Fără AromăGelatină Fără Aromă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2
Odată ce straturile sunt setate, scoateți-le din frigider.
3
Întoarceți stratul roșu pe un platou sau o placă de tăiat căptușită cu pergament. Feliați două treimi din stratul alb în fâșii și rezervați treimea rămasă pentru a scoate stelele cu un tăietor de prăjituri în formă de stea. Acoperiți stratul roșu cu dungile albe. Cu partea cea mai largă a stratului albastru orientată spre dvs., tăiați stratul în jumătate din partea de sus a foii de copt în partea de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Adăugați o porțiune a stratului albastru deasupra dungilor albe din partea din stânga sus a steagului. Acoperiți stratul albastru cu stelele albe. Folosind o pungă de conducte prevăzută cu un vârf de stea, scoateți o margine de frișcă și acoperiți cu afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti poate fi asociat cu vin spumant și Sparkling ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca sticla luminoasă Vintage Dom Perignon. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 279 de dolari pe sticlă.
Dom Perignon Vintage Luminos Sticla
Dom Perignon Vintage Luminos Sticla
buchetul de deschidere este complex și luminos, un amestec de flori albe, citrice și fructe de piatră. Efectul general este sporit de prospețimea anasonului și a mentei zdrobite. Aromele finale oferite de vin încep să arate note picante, lemnoase și prăjite. După o lungă perioadă de reticență, vinul se deschide în sfârșit. Există un echilibru complet între nas și palat. Caracterul său subțire, minimalist, pur, tonifiat, atletic este acum exprimat și cu căldură. Fructul este pronunțat și clar. Aciditatea caracteristică a vintage-ului este remarcabil de bine integrată. Persistența sa este în principal aromatică, gri, fumurie și foarte promițătoare.Vinul se bucură de dualitate: căldură și prospețime, perechi de carne și iod, fierte și crude. Condimentele sporesc și accentuează efervescența anului 2008 și densifică vinul. Dom P. Rignon îi plac experiențele jucăușe: arta culinară, texturile și chestiunile.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții24
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Ocazii4 iulie
Revista