Steag de gelatină roșu, alb și albastru

Steagul de gelatină roșu, alb și albastru ar putea fi doar fără gluten rețetă pe care o căutați. O porție conține 263 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 2,8 USD pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 2 ore și 45 de minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pachete de gelatină, lapte de cocos încălzit, pachete de gelatină de căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre la prețuri accesibile. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort de steag stratificat roșu, alb și albastru, Tort de steag stratificat roșu, alb și albastru, și Jell-O gelatină roșie, albă și albastră Desert.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: tăietor de prăjituri în formă de stea
Pulverizați două jumătăți de foi de copt și un sfert de foaie de copt cu spray de gătit. Puneți deoparte la frigider.
Combinați apa fierbinte, gelatina simplă și de căpșuni. Odată bine combinat, turnați stratul de căpșuni într-una din jumătățile de foi de copt din frigider. După 15 minute de răcire, adăugați câteva felii de căpșuni, dacă doriți. Lăsați gelatina să se răcească până se fixează, aproximativ 2 ore.
Combinați apa fierbinte, laptele de cocos îndulcit și neîndulcit, laptele integral și gelatina simplă. Odată combinat bine, turnați stratul alb în cealaltă jumătate de foaie de copt în frigider. Se lasă să se răcească până se fixează, aproximativ 2 ore.
Combinați apa fierbinte și gelatina albastră și simplă. Odată combinat bine, turnați stratul albastru în foaia de copt sfert din frigider.
Odată ce straturile sunt setate, scoateți-le din frigider.
Întoarceți stratul roșu pe un platou sau o placă de tăiat căptușită cu pergament. Feliați două treimi din stratul alb în fâșii și rezervați treimea rămasă pentru a scoate stelele cu un tăietor de prăjituri în formă de stea. Acoperiți stratul roșu cu dungile albe. Cu partea cea mai largă a stratului albastru orientată spre dvs., tăiați stratul în jumătate din partea de sus a foii de copt în partea de jos.
Adăugați o porțiune a stratului albastru deasupra dungilor albe din partea din stânga sus a steagului. Acoperiți stratul albastru cu stelele albe. Folosind o pungă de conducte prevăzută cu un vârf de stea, scoateți o margine de frișcă și acoperiți cu afine.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti poate fi asociat cu vin spumant și Sparkling ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca sticla luminoasă Vintage Dom Perignon. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 279 de dolari pe sticlă.
![Dom Perignon Vintage Luminos Sticla]()
Dom Perignon Vintage Luminos Sticla
buchetul de deschidere este complex și luminos, un amestec de flori albe, citrice și fructe de piatră. Efectul general este sporit de prospețimea anasonului și a mentei zdrobite. Aromele finale oferite de vin încep să arate note picante, lemnoase și prăjite. După o lungă perioadă de reticență, vinul se deschide în sfârșit. Există un echilibru complet între nas și palat. Caracterul său subțire, minimalist, pur, tonifiat, atletic este acum exprimat și cu căldură. Fructul este pronunțat și clar. Aciditatea caracteristică a vintage-ului este remarcabil de bine integrată. Persistența sa este în principal aromatică, gri, fumurie și foarte promițătoare.Vinul se bucură de dualitate: căldură și prospețime, perechi de carne și iod, fierte și crude. Condimentele sporesc și accentuează efervescența anului 2008 și densifică vinul. Dom P. Rignon îi plac experiențele jucăușe: arta culinară, texturile și chestiunile.