Statele Unite ale Americii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați United Tates of American. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 248 calorii. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cartofi Yukon gold, ardei gras, maioneză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cottage Pie (Marea Britanie), Statele Unite ale Meatloaf, și Napolitane Cu Condimente Moraviene (Statele Unite) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați un raft în treimea superioară a cuptorului și puneți o foaie de copt pe raft. Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F timp de cel puțin 10 minute. Înjumătățiți cartofii pe lungime și aruncați-i cu uleiul de măsline într-un bol mare. Scoateți cu grijă foaia de copt din cuptor. Folosind clești, aranjați cartofii tăiați cu fața în jos pe foaia de copt fierbinte.
Se presară cu cimbru, frunze de țelină, fâșii de ardei gras, jumătate din sucul de lămâie și 2 lingurițe de sare. Prăjiți până când cartofii sunt fragede și aurii, 25 până la 35 de minute.
Între timp, combinați țelina feliată și scallions într-un castron mic.
Bateți maioneza, sosul fierbinte și sucul de lămâie rămas într-un alt bol mic.
Folosiți o spatulă pentru a transfera cu atenție cartofii pe o tăietură.
Tăiați fiecare cartof în 2 sau 3 bucăți. Aranjați cartofii după culoare pe un platou și acoperiți cu ardeii roșii și amestecul de țelină-scallion.
Se servește cu maioneza picantă.
Fotografie realizată de Sam Kaplan