Starter De Aluat-Grâu
Starter de aluat-grâul ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 4 și costă 4 cenți pe porție. O porție conține 54 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Dacă aveți la îndemână miere, apă neclorurată, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 76%. Rețete similare includ Mărturisirea # 52: aluatul este cel mai dur rival al meu ... pâine artizanală cu un Starter de aluat, Clatite cu aluat de afine / cu starter de aluat, și Starter cu aluat și pâine de secară cu aluat.
Instrucțiuni
Într-un vas de sticlă sau ceramică, amestecați mierea, 1/2 cană făină integrală de grâu și 1/2 cană de apă. Folosiți o lingură de lemn pentru a amesteca. Acoperiți ușor și puneți-l într-un loc cald. Se amestecă de două ori pe zi timp de 5 zile.
În a 6-a zi, amestecați 1/2 cană de apă și 1/2 cană de făină folosind o lingură de lemn. Nu vă faceți griji pentru bulgări, pentru că drojdia le va mânca! Acoperiți și lăsați să stea într-un loc cald pentru a fermenta timp de 1 zi. Când obțineți o mulțime de bule și spumă deasupra, știți că starterul este activ și gata de utilizare. Starterul se va separa cu făina de pe fund și' hootch', un lichid galben, deasupra. Doar amestecați bine înainte de utilizare sau hrănire.
Depozitați starterul într-un borcan de sticlă cu gură largă. Folosesc hârtie cerată și o bandă de cauciuc în locul unui capac, deoarece ustensilele sau recipientele metalice vor contamina demarorul. Odată refrigerat, starterul trebuie hrănit doar o dată pe săptămână. Folosiți jumătate și hrăniți jumătatea rămasă pentru a o menține în viață pentru data viitoare.