Stampede Steak Sandwich-Uri
Această rețetă servește 20 și costă 44 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 57 calorii. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sos original de grătar, roșii, muștar gri Poupon dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Calgary Stampede Coaste, Big John ' s Calgary Stampede Flap-Jacks, și Sandvișuri Cu Friptură.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Friptură la grătar 8 până la 10 min. sau până la coacere medie (160F), întorcând și perindând ocazional cu 1/4 cană sos de grătar.
Între timp, amestecați pansamentul și muștarul; se întinde pe părțile tăiate ale rulourilor, apoi se întinde cu sosul de grătar rămas.
Tăiați friptura peste Bob în felii subțiri. Umpleți rulourile cu carne, brânză și roșii.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. La Jota Howell Mountain Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![La Jota Howell Muntele Merlot]()
La Jota Howell Muntele Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 din 20192016 La Jota Merlot cuprinde tot ceea ce este Merlot de munte cu o structură de savurat. Notele de espresso, ciocolată neagră și pâine prăjită urmează mure coapte, mineralitate și greutate pe palat.