Stambă Scoici Casino
Scoici Calico cazinou ar putea fi doar דל פחמימות, rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 8 și costă 56 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 175 calorii. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 20 minute. Dacă aveți la îndemână unt, cățel de usturoi, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Clams Casino, Clams Casino, și Clams Casino.
Instrucțiuni
Scurgeți scoicile, rezervând 2 linguri de suc. Într-un castron mare, combinați scoicile și ingredientele rămase; se amestecă sucul de scoică rezervat. Lingură în unsă 6-oz. cupe cu cremă sau vase cu clapetă; așezați pe foi de copt.
Se coace la 350 la 10-15 minute sau până se încălzește și se rumenesc ușor.
Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Muscadet
Chardonnay, Riesling și Muscadet sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Talbott Vineyards Kali Hart Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
![Talbott Vineyards Kali Hart Chardonnay]()
Talbott Vineyards Kali Hart Chardonnay
O expresie pură a fructelor din Podgoria noastră, Talbott Chardonnay, Kali Hart este luxuriantă și plină de viață. Influența minimă a vinificatorului permite Kali Hart Chardonnay să prezinte puterea podgoriilor Imobiliare ale lui Talbott. Nasul bogat și primitor prezintă note tropicale strălucitoare care continuă pe palat, unde aromele răcoritoare de ananas și miere sunt completate de aciditatea răcoritoare. Un palat Mijlociu Generos duce la un finisaj lung de citrice și fructe tropicale, cu note de stejar francez și mineralitate.